Probleem

Steeds meer afvalwater ziekenhuizen

Afvalwater ziekenhuizen
Radioligandtherapieën zijn booming. Nucleaire geneeskunde is in opkomst en steeds meer mensen komen in aanmerking voor behandeling. Goed nieuws voor de patiënt.
Voor uw ziekenhuis een uitdaging. De grote toename van patiënten, zorgt ook voor een steeds grotere stroom aan radioactief afvalwater. De huidige technologieën zijn niet in staat om dit op te vangen en daarmee niet toekomstbestendig. Vervaltanks hebben een beperkte capaciteit, zijn erg kostbaar en nemen veel ruimte in beslag.
Probleem

Beperkte toegang tot radioligand therapie

Beperkt toegang tot radioligand therapie
Het gebrek aan (opslag)voorzieningen en afval(water) capaciteit staat een brede toegang tot radioligandtherapie in de weg.
Terwijl de komende jaren de vraag naar behandelingen explosief zal toenemen. Want ook voor bijvoorbeeld prostaatkanker, de meest voorkomende kanker bij mannen, komt radioligand therapie binnenkort beschikbaar.
Oplossing

Uniek gepatenteerd WC filtersysteem

workplace in home or apartment - Interior design - 3D Rendering

Zereau biedt eindelijk innovatie op dit vlak en ontwikkelde het WC Filtersysteem voor nucleaire geneeskunde. Het systeem filtert de radionucliden direct bij de bron: het toilet van de patiënt.

Het WC Filtersysteem is compact, past in elke toiletruimte en voorkomt lozing van medicijnresten in riool en milieu, terwijl het nauwelijks energie kost. Voor uw ziekenhuis betekent dit het veilig, duurzaam, sneller, makkelijker en met heel weinig ruimtebeslag verwerken van nucleair afvalwater. Tot slot is de investering in een WC Filtersysteem veel lager dan een installatie met vervaltanks.
Voordelen

Meer behandelcapaciteit

Meer behandelcapaciteit

Maar het belangrijkste: met het Zereau WC Filtersysteem vergroot u de capaciteit voor radioligandtherapieën in uw ziekenhuis. Dit betekent een grote verbetering in de behandelcapaciteit voor deze innovatieve therapieën.

Voordelen

Grote besparing van ruimte en kosten

Uniek gepatenteerd WC filtersysteem

Met het plaatsen van meerdere Zereau filtersystemen bespaart u direct flink op opslagruimte en -kosten.

U kunt het WC-systeem autonoom plaatsen op 1 of meer isolatiekamers (bij opname) of een gedeelde wachtruimte (bij dagbehandeling). Wilt u de WC vanaf de isolatiekamer of wachtruimte liever direct aansluiten op het riool? Dat kan natuurlijk ook. In goed overleg bepalen we wat de beste oplossing is voor uw ziekenhuis.

Heeft uw ziekenhuis al een afvaltanksyteem? Ook dan is het WC Filtersysteem een slimme aanvulling. Als u het systeem aansluit op de vervaltank verkort de totale vervaltijd; het filtersysteem voegt per patiënt veel minder water toe, dat bovendien al helemaal gefilterd is. Daardoor bespaart u in opslagruimte en kosten.

Demonstratie- bezoek

Benieuwd hoe ons WC Filter Systeem precies werkt? We kunnen dit laten zien met een demonstratie-bezoek in één van de samenwerkende ziekenhuizen. Dit kan zowel live als digitaal.